Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/pyet-pediatrin

Dylli ne vesh
Komente (2)
Melisa (14 vite më parë)
Koka poshte
Komente (1)
Ermira (14 vite më parë)
Rreth ushqimit
Komente (1)
Alma (14 vite më parë)
Ushqimi
Komente (1)
Emi (14 vite më parë)
Qarje per cdo mbremje
Komente (1)
Donika (14 vite më parë)
Masazhi
Komente (1)
Ermira (14 vite më parë)
Stresi gjate gjidhenies
Komente (1)
Alketa (14 vite më parë)
Foshnja nuk pi sa duhet
Komente (1)
Arsa (14 vite më parë)
Foshnja 4 javeshe
Komente (1)
Arbenita (14 vite më parë)
Autan
Komente (1)
Valbona (14 vite më parë)
vjellja
Komente (1)
beta (14 vite më parë)
Qumeshti sipas kushteve
Komente (1)
Ermira (14 vite më parë)
Ushqimi
Komente (1)
(14 vite më parë)

/komuniteti