Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/pyet-pediatrin

Kur të filloj ta ushqej foshnjen time?
Komente (1)
Adela, Shkup (13 vite më parë)
Ftohja
Komente (3)
Ada (13 vite më parë)
Agresiviteti i fëmiut tim
Komente (3)
Nëna e brengosur (13 vite më parë)
Dhëmbët
Komente (1)
Albana (13 vite më parë)
A ndikon muzika në zhvillimin e trurit të fëmiut?
Komente (1)
Engjull (13 vite më parë)
Kërthiza e foshnjes sime
Komente (1)
Nëna e re! (13 vite më parë)

/komuniteti