Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/pyet-stomatologun

Si ta bej djalin tim ti pastroje dhembet?
Komente (2)
Joana Bejta (9 vite më parë)
Mpirja e dhembeve
Komente (1)
Lea Ida (10 vite më parë)
Shqetesimet nga dalja e dhembeve
Komente (1)
Albulenë Salihu-beqiri (10 vite më parë)
Probleme me mishin e dhembeve
Komente (1)
Elona Elona (10 vite më parë)
Mbushja e dhembit ne shtatzeni
Komente (1)
Idajete Kadriu (10 vite më parë)
Mosdalja e dhembeve
Komente (1)
Gane * (10 vite më parë)
Anestezioni gjate gjidhenies
Komente (1)
Albi Ona (10 vite më parë)
A behen nderhyrje ne dhembe gjate shtatzanise?
Komente (1)
(10 vite më parë)
Kur i nderrohet djalit dhembi?
Komente (1)
Arbnona Elezi (10 vite më parë)
Pershendetje cfare ndodh kur dhembi nxihet ?
Komente (1)
Alban Marku (10 vite më parë)
Vizita e pare e djalit te stomatologut
Komente (1)
Kanun Ema Dinaa (10 vite më parë)
Rreth daljes se dhembeve
Komente (1)
Marccc Marcii (10 vite më parë)
Zbardhimi i dhembeve
Komente (1)
Gentaaa Sh (10 vite më parë)

/komuniteti