Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/pyet-stomatologun

Cfare duhet te bej?
Komente (1)
Danjela B (11 vite më parë)
Djali im 14 muajsh kercet dhembet!
Komente (1)
Alketa Beba (11 vite më parë)
Gjakderdhje nga dhembi
Komente (1)
(11 vite më parë)
Mishi i dhembeve dhe shtatzenia me binjake
Komente (1)
Alberta A (11 vite më parë)
Problem me dhembet
Komente (1)
T L (11 vite më parë)
Sirupi feritin
Komente (1)
Ami . (11 vite më parë)
Dhimbja e tere dhembeve!
Komente (1)
Dona Gashi (11 vite më parë)
Stomatolog ne Prishtine
Komente (2)
Noki Smoki (11 vite më parë)
Brendesia e gojes
Komente (1)
Anisa Gjapi (11 vite më parë)
Kur rekomandohet vizita e pare tek stomatologu?
Komente (1)
(11 vite më parë)
Rreth dhemballes se infektuar
Komente (2)
Esi Shahu (11 vite më parë)
Mbi eren e keqe te gojes!
Komente (1)
Desa Desa (11 vite më parë)
Per dhembe sa me te bardhe
Komente (1)
Jehona Gashi (11 vite më parë)

/komuniteti