Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/pyet-stomatologun

Dhembja e dhembit dhe tharrja e gojes
Komente (1)
Aferdita Krasniqi (11 vite më parë)
Dhembet me pika te zeza
Komente (1)
(11 vite më parë)
Gjuha e bardhe
Komente (1)
Alberta A (11 vite më parë)
Rreth ushqyerjes
Komente (1)
Saranda Halilaj (11 vite më parë)
Dhembja e dhëmbit
Komente (1)
Linda Al-su (11 vite më parë)
Ndryshimi i ngjyres se dhembeve te djali 9 muajsh
Komente (1)
Fatmire Shala-kastrati (11 vite më parë)
Ngecja e daljes se dhembit
Komente (1)
Pranvera Veliu (11 vite më parë)
Dalja e dhembeve
Komente (1)
Engjellushja Ks (11 vite më parë)
Ende nuk i ka dale dhembi i dyte!
Komente (1)
Noki Smoki (11 vite më parë)
Kurimi i dhembeve gjate shtatzanise
Komente (1)
Ida Ida (11 vite më parë)
Dhembi i pjekurise
Komente (1)
Mira Elda (11 vite më parë)
Dhembet te vajza 3 vjece
Komente (1)
Linda Al-su (11 vite më parë)
Prishja e dhembeve
Komente (1)
Ami . (11 vite më parë)

/komuniteti