Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/pyet-stomatologun

Dhembi i qumeshtit
Komente (3)
L.i.r.i ... (11 vite më parë)
Flour ne forme spray
Komente (1)
Nora Aliu (11 vite më parë)
Heqja e gureve ne dhembe
Komente (1)
(11 vite më parë)
Era e gojes
Komente (1)
******* Shqipjaa ******* ** (11 vite më parë)
Dhimbja e dhembeve ne shtatzeni
Komente (1)
Ylla Kada (11 vite më parë)
Pasta e dhembeve te bebi
Komente (4)
(11 vite më parë)
Pastrimi/larja e dhembeve
Komente (1)
Vjollca Ibrahimi (11 vite më parë)
Çfare te bej me dhembet e qumeshtit te prishur te djalit?
Komente (1)
Arta V (11 vite më parë)

/komuniteti