Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

Ilaçet natyrale për gratë shtatzëna

Konsumoni sa më shumë çajra bimorë

Mënyrat natyrale se si ti zbusni simptomet, të cilat janë shumë të shpeshta gjatë gjendjes tuaj momentale.

Secila shtatzënë ndeshet me probleme, të cilat janë pjesë përbërëse e gjendjes së saj. Zakonisht është e pamundur ti parandaloni, por egzistojnë disa mënyra natyrale që të zbuten ato simptome.

Të përzierat janë pjesë e pandashme e shumicës së shtatzënave, ndërsa nëse zgjasin gjatë tërë ditës, madje dhe natën, mund të jenë vërtetë shumë rraskapitëse. Ndoshta mund të ju ndihmojnë kapsulat nga xhenxhefili.

Sistemi imunitar i shtatzënave është shumë i dobët, prandaj ato janë të ekspozuara shumë ndaj ftohjeve. Për këtë është shumë e rëndësishme të konsumojnë vitamin C, por jo më shumë se 500 mg në ditë, sepse mund të shkaktojë kontraktime.

Kundër infeksioneve të sinusëve duhet të luftohet veçanërisht me tretje fiziologjike, me baze të kripërave të detit.

Me ndryshimin dhe zgjerimin e trupit, dhembjet në këmbë, shpinë dhe ije, janë paraqitje e zakonshme. Magneziumi lehtëson sindromën e këmbëve të shqetësuara, ndërsa akupunktura është një nga mënyrat e sigurta kundër dhimbjes së shpinës gjatë periudhës së shtatzënisë.

Lëngjet e tepërta në organizëm shkaktojnë ënjtjen. Konsumoni sa më shumë çajra bimorë (më parë konsultohuni me mjekun se cilat çajra preferohen të konsumohen gjatë periudhës së shtatzënisë) dhe limitoni sasinë e konsumimit të kripës (rekomandohet që kripa të jetë e jodizuar).

/komuniteti