Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/pyet-gjinekologun

Gjinia
Komente (1)
Florentina (10 vite më parë)
Koka poshte
Komente (1)
Nertila (10 vite më parë)
Pesha gjate shtatezanise
Komente (1)
Zana (10 vite më parë)
Femiu
Komente (2)
Loresa (10 vite më parë)
Hematoma
Komente (1)
Rabija (10 vite më parë)
Dhembja e dhembit ne shtatezani
Komente (1)
Era (10 vite më parë)
Deti
Komente (1)
Jetaaa (10 vite më parë)
Lindja me operacion
Komente (1)
Era (10 vite më parë)
Aspirina
Komente (1)
Arta (10 vite më parë)
A mund ti ngjitet lija e ujit femiut ne bark?
Komente (2)
Zanna (10 vite më parë)
A duhet qe ti ndjej levizjet e bebes cdo dite?
Komente (2)
Tringa (10 vite më parë)
Per bebin
Komente (1)
Nita (10 vite më parë)
HZG
Komente (2)
Donjeta (10 vite më parë)

/komuniteti