Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Mirëseardhje bebeve!

Vesa Ukmata
2009-12-15 - 20:00
Pesha:3.06 kg
Gjatësia:50 cm
Gjakovë
Dijar Ukmata
2008-11-27 - 09:30
Pesha:2.75 kg
Gjatësia:50 cm
Gjakovë
Buna Potoku
2010-06-27 - 12:35
Pesha:3.70 kg
Gjatësia:56 cm
Mitrovicë
Erti Popaj
2010-09-24 - 6.25
Pesha:4.50 kg
Gjatësia:56 cm
Prishtinë
Arron Goga
2010-03-18 - 13:00
Pesha:3.10 kg
Gjatësia:52 cm
Ferizaj
Norik Kavaja
2010-07-16 - 10:35
Pesha:3.70 kg
Gjatësia:54 cm
Prishtinë
Anika Bekteshi
2010-08-23 - 6:50
Pesha:3.65 kg
Gjatësia:53 cm
Prishtinë
Anila Xhaferi
2010-05-24 - 23:00
Pesha:3.35 kg
Gjatësia:50 cm
Shkup
Amar Ibrahimi
2010-10-20 - 7:23
Pesha:3,89 kg
Gjatësia:54 cm
Obiliq
Atris Zekolli
2010-09-25 - 13:35
Pesha:3.60 kg
Gjatësia:56 cm
Prishtinë
Ditrin Selmani
2010-07-11 - 10.33
Pesha:3.54 kg
Gjatësia:50 cm
Shkup
Halim Ademi
2008-05-20 - 7.30
Pesha:3.65 kg
Gjatësia:51 cm
Shkup
Eanda Nishevci
2008-09-15 - 11:39
Pesha:3.1 kg
Gjatësia:51 cm
Prishtinë
Naron Shema
2008-10-25 - 11:35
Pesha:2.9 kg
Gjatësia:49 cm
Prishtinë

/komuniteti