Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/pyet-logopeden

Rreth te folures se nipit tim
Komente (1)
Qendresa Desa (8 vite më parë)
Djali nuk flet!
Komente (1)
Arbnona Elezi (8 vite më parë)
Vajza 27 muajshe flet shume pak!
Komente (1)
Orkidea Shahini (8 vite më parë)
Belbezimi te femija 4 vjec
Komente (2)
Qendresa Desa (8 vite më parë)
Belbezimi tek djali
Komente (2)
Arta Arta (8 vite më parë)
Te folurit e djalit
Komente (1)
Ylli Lorisi (8 vite më parë)
Te folurit e vajzes
Komente (2)
T L (8 vite më parë)
A duhet derguar te logopedi?
Komente (2)
Ada Rejana <3 (8 vite më parë)
A mund ti kthehet e folura?
Komente (1)
Bebi Bebushi (8 vite më parë)
Te folurit e djalit
Komente (1)
(8 vite më parë)

/komuniteti