Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/pyet-gjinekologun

Menstruacionet
Komente (1)
Rinesa (10 vite më parë)
Ekzaminimet ekografike gjatë shtatzënisë
Komente (4)
Elda (10 vite më parë)
Zhvillimi fetal
Komente (5)
Vali (10 vite më parë)
Probleme shëndetsore gjatë shtatzënisë
Komente (1)
Peja (10 vite më parë)
A jane te demshme ekografite ne muajin e fundit ?
Komente (1)
Edmira (10 vite më parë)
Shtatzënia pas një aborti
Komente (3)
Flutura (10 vite më parë)
Shenjat që tregojnë përparimin e lindjes
Komente (1)
Geta (10 vite më parë)
Gjakderdhja gjate shtatezanise
Komente (3)
Jeta (10 vite më parë)
Levizjet
Komente (1)
Geta (10 vite më parë)
Ekzaminimet gjatë shtatzënisë
Komente (1)
Bella (10 vite më parë)
Llogaritja e datës së lindjes
Komente (1)
Arta (10 vite më parë)
Llogaritja e datës së lindjes
Komente (2)
Moza (10 vite më parë)
Seksi gjatë shtatzënisë
Komente (1)
Kaltrina (10 vite më parë)

/komuniteti