Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/pyet-andrologun

Rreth spermogramit
Komente (1)
Tata Tata (9 vite më parë)
Spermogrami pa asnje spermatozoid!
Komente (1)
Fikrete Fiki (9 vite më parë)
Spermogrami i bashkeshortit
Komente (1)
Alea Morina (9 vite më parë)
Rreth terapise dhe rezultatit
Komente (1)
(9 vite më parë)
A ka sherim gjendja e bashkeshortit tim?
Komente (1)
(9 vite më parë)
Spermogrami
Komente (1)
Globi Globi (9 vite më parë)
Medikamente per rritjen e numrit te spermatozoideve
Komente (1)
Dori Dori (9 vite më parë)
Spermogrami
Komente (1)
Egzona Krasniqi (9 vite më parë)
Faleminderim per Dr. Danin
Komente (1)
(9 vite më parë)

/komuniteti