Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/pyet-gjinekologun

Ecja
Komente (1)
Zana (10 vite më parë)
Levizjet e bebit
Komente (1)
Lira (10 vite më parë)
Magneziumi gjate shtatezanise
Komente (1)
Arta (10 vite më parë)
Abort permes pilulave
Komente (1)
Vjosa (10 vite më parë)
Levizjet e bebit dhe mungesa e hekurit
Komente (1)
Shqipja (10 vite më parë)
Xhiro e kordonit umbelikal
Komente (1)
Arta (10 vite më parë)
Menstruacionet
Komente (1)
Rinesa (10 vite më parë)
Ekzaminimet ekografike gjatë shtatzënisë
Komente (4)
Elda (10 vite më parë)
Zhvillimi fetal
Komente (5)
Vali (10 vite më parë)
Probleme shëndetsore gjatë shtatzënisë
Komente (1)
Peja (10 vite më parë)
A jane te demshme ekografite ne muajin e fundit ?
Komente (1)
Edmira (10 vite më parë)
Shtatzënia pas një aborti
Komente (3)
Flutura (10 vite më parë)
Shenjat që tregojnë përparimin e lindjes
Komente (1)
Geta (10 vite më parë)

/komuniteti