Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/pyet-dermatologun

Rreth fytyres se thate
Komente (1)
Jehona Gashi (11 vite më parë)
Thembrat e çara dhe te skuqura
Komente (1)
2014 Ani (11 vite më parë)
Pucrrat ne balle
Komente (1)
Mimoza Dodaj (11 vite më parë)
Probleme me lekure
Komente (1)
Ana Ana (11 vite më parë)
Krahu dhe gjini
Komente (1)
Arbnona Elezi (11 vite më parë)
Pika te kuqe nga qafa deri ne kraheror
Komente (1)
Nadi <<>> Eda (11 vite më parë)
Problem me floket
Komente (1)
Njomeza Buza (11 vite më parë)
Kam njolla ne lekure
Komente (1)
Bela Bela (11 vite më parë)
Renia e flokeve
Komente (2)
Rina Berisha (11 vite më parë)
Majat e gjirit te qara
Komente (1)
Blerina V (11 vite më parë)
Heqja e qimeve ne nishan
Komente (1)
Malsor Melisa Masar (11 vite më parë)
Pucrrat nga antibiotiku apo dicka tjeter?
Komente (1)
Nadi <<>> Eda (11 vite më parë)
Lythat e bute
Komente (1)
Ami <3 (11 vite më parë)

/komuniteti