Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/pyet-dermatologun

Kam lyrtha ne fytyre
Komente (1)
Lila . (11 vite më parë)
Krem daktanol apo fusidinsäure acis salbe
Komente (1)
Leta Shala (11 vite më parë)
Skuqje ne mes gjinjeve
Komente (2)
Besa Arta (11 vite më parë)
Krijimi i kokrrave ne mbrendesi te lekures
Komente (1)
Eda + Ambla. (11 vite më parë)
Njollat e zeza ne fytyre
Komente (1)
Lule E Bukur (11 vite më parë)
Pucrrat ne koke te femijes
Komente (1)
Ina Ramaj (11 vite më parë)
Shenje ne balle
Komente (1)
Rona Krasniqi (11 vite më parë)
Neurodermitis
Komente (1)
T L (11 vite më parë)
Shenja afer gjunjeve
Komente (1)
(11 vite më parë)
Rreth shenjes se vajzes sime
Komente (1)
Hafsa M (11 vite më parë)
Pikat ne fytyre
Komente (1)
Lirije Hajdari (11 vite më parë)
Hemangioma
Komente (1)
Ala Ala (11 vite më parë)
Lekura e acaruar tek kofshet nga depilimi
Komente (1)
Danjela B (11 vite më parë)

/komuniteti