Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/pyet-psikologun

Me ndihmoni rreth perdorimit te tabletave
Komente (1)
Arbana Aliu (10 vite më parë)
A ndikon stresi ne shtimin e peshes?
Komente (1)
Lume Lume (10 vite më parë)
Shkeputja e qerpikeve nga femiu 8 vjec!
Komente (1)
Linna T.j (10 vite më parë)
Martesa ne fshat!
Komente (2)
(10 vite më parë)
Fjetja gjate dites
Komente (1)
Hasije Salihi (11 vite më parë)
Cfare te bej rreth nervozes se djalit?
Komente (1)
Shqipe Krasniqi (11 vite më parë)
Kam frike nga endrrat dhe mendimet e keqija
Komente (1)
Aida Tiko (11 vite më parë)
Urinimi i pavetedijshem
Komente (2)
Albulena Koshtova (11 vite më parë)
Qetesues gjate gjidhenjes
Komente (1)
Drita Rita (11 vite më parë)
Si sherohet (Depression) ankthi, frika shpirterore?
Komente (2)
(11 vite më parë)
E folura
Komente (1)
Fabiola Skreli (11 vite më parë)
Femiu autist
Komente (1)
A. F. (11 vite më parë)
Harresa pas lindjes, cfare me keshilloni?
Komente (1)
(11 vite më parë)

/komuniteti