Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/pyet-psikologun

Frike nga ambijentet e mbyllura
Komente (2)
Tara Begu (8 vite më parë)
Femija me semuret ne kopsht... e ndjej veten fajtore!
Komente (1)
Orkidea Shahini (8 vite më parë)
Frike nga ambientet e mbyllura
Komente (1)
Tara Begu (9 vite më parë)
Te lutem me ndihmo ta kaloj kete gjendje!
Komente (1)
Mami Mami (9 vite më parë)
Djali flet vet me vete
Komente (1)
Arta V (9 vite më parë)
Me ndihmoni ta marre veten pas lindjes!
Komente (2)
Isra Isra (9 vite më parë)
Vajza kokeforte, si tja bej?
Komente (4)
******* Shqipjaa ******* ** (9 vite më parë)
Mbi mungesen e menstruacioneve
Komente (1)
Loreta Llukaj (10 vite më parë)
Hapa per qetesim
Komente (1)
(10 vite më parë)
Ndarja me pampersin
Komente (1)
Arta V (10 vite më parë)
Femiju kryeneq
Komente (3)
Shqipe Salihu (10 vite më parë)
Rreth ndikimit tone ne fetus
Komente (1)
Adlie Morina (10 vite më parë)

/komuniteti