Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/pyet-psikologun

Harresa pas lindjes
Komente (1)
Bebi Bebushi (11 vite më parë)
A jam duke vepruar mire?
Komente (2)
Albulena 2013 (11 vite më parë)
Goditja e kokes dhe perplasja e gjerave nga femija
Komente (2)
Qershiza Qershiza (11 vite më parë)
Vajza me qan shpesh gjate dites
Komente (2)
Fatbardha Ademi (11 vite më parë)
Xhelozia ime
Komente (1)
Malsor Melisa Masar (11 vite më parë)
Adaptimi ne qerdhe
Komente (2)
Hana_ Hanushe (11 vite më parë)
Nervoza tek femijet
Komente (1)
Rajana...... Thesari Im (11 vite më parë)
E kam vajzen shume kokeforte!
Komente (1)
Edita Kas (11 vite më parë)
Nervozizmi tek femijet
Komente (1)
Anika Avdiu (11 vite më parë)
Pas lindjes nuk kam fare ndjenja per seks!
Komente (3)
Arbnona Elezi (11 vite më parë)
Shume po e kujtoj bebin qe e kam deshtuar!
Komente (2)
Dashuria Dashuri (11 vite më parë)
Nervoza dhe stresi
Komente (1)
Adelina Berisha (11 vite më parë)
Cfare problemi mund te kem une?
Komente (1)
Ilirjana Malaj (11 vite më parë)

/komuniteti