Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/pyet-psikologun

Grindjet ne shtepi
Komente (1)
(11 vite më parë)
Mungesa e gjumit te femija 5 vjec
Komente (1)
(11 vite më parë)
Djali im 2 vjec nuk flet!
Komente (1)
Manuela Imeraj (11 vite më parë)
Kerkoj keshille si ta perballoj largesine nga familja ime?
Komente (2)
Dona Ahmeti (11 vite më parë)
Probleme te vazhdueshme...!
Komente (1)
(11 vite më parë)
A eshte trasheguese semundja e Alzheimer-it?
Komente (2)
*shtrengata* * (11 vite më parë)
Askush nuk me kupton!
Komente (1)
Delisia Delis (11 vite më parë)
Menyra si duhet ta qortohet nje femije 7 muaj e gjysem
Komente (2)
Manjola Ademaj (11 vite më parë)
Te folurit e djalit
Komente (2)
(11 vite më parë)
Fjalosja mes prinderve ne prezence te bebit
Komente (1)
Jetta S (11 vite më parë)
E shqetesuar per vajzen 2 vjec e cila nuk flet!
Komente (1)
Puki Stina (11 vite më parë)
Djali me trembet shpesh
Komente (1)
Dina Lk (11 vite më parë)
Konsultim rreth presionit dhe stresit tim
Komente (2)
Aurora Berisha (11 vite më parë)

/komuniteti