Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/pyet-psikologun

Xhelozia ime
Komente (2)
Teuta Kf (11 vite më parë)
Kam gocen shume nervoze!
Komente (2)
Eri Musta (11 vite më parë)
A eshte trasheguese semundja psiqike?
Komente (1)
(11 vite më parë)
Te qeshurit pa vetedije
Komente (1)
Bona Shehu (11 vite më parë)
Stresi dhe nervoza ne shtatzeni
Komente (1)
H. H. (11 vite më parë)
Si te largohet fiksimi per te mbetur shtatzene?
Komente (1)
Alea Morina (11 vite më parë)
Si ta largojme stresin per nje shtatezani?
Komente (1)
Aisha Sweet (11 vite më parë)
Si te veproj me gocen nervoze?
Komente (1)
Eda + Ambla. (11 vite më parë)
Si ta heq mendjen qe nuk po ngel dot shtatzene?
Komente (1)
Anula anjioti (11 vite më parë)
E fiksuar nga lajmi, kam frike per beben time!
Komente (1)
Lume Lume (11 vite më parë)
A eshte normale kjo per femiun e kesaj moshe?
Komente (1)
(11 vite më parë)
Me shqeteson shume e kaluara!
Komente (1)
(11 vite më parë)

/komuniteti