Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/pyet-psikologun

Harresa ime
Komente (1)
Flaka Hasolli (11 vite më parë)
Ne lidhje me gjumin e bebes
Komente (1)
(11 vite më parë)
Futja e gjesendeve ne goje nga vajza 3 vjet e gjysem
Komente (1)
T L (11 vite më parë)
Belbezimi
Komente (1)
Lejla Alihoxha (11 vite më parë)
Frika dhe stresi te cilet po ndikojne ne te folurit
Komente (1)
Buqe O. (11 vite më parë)
Pse femiu im urinon ne rroba?
Komente (1)
Bubulina ** (11 vite më parë)
Gjendje ankthi
Komente (1)
Ujeza Bejta (11 vite më parë)
A duhet te jem e shqetesuar?
Komente (1)
Puki Stina (11 vite më parë)
Te fiket ne kohen e ciklit
Komente (2)
Malsor Melisa Masar (11 vite më parë)
Jam ne hall pas lindjes
Komente (1)
Florentina Bytyqi (11 vite më parë)
Nervoza dhe stresi
Komente (2)
Elsa . (11 vite më parë)
Po me ndodh si stres ose pengim ne te folurit!
Komente (1)
Arta Iseni (11 vite më parë)
Probleme me harrese dhe marredhenje seksuale
Komente (1)
Lena Lena (11 vite më parë)

/komuniteti