Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/pyet-psikologun

I shkul floket fije per fije, si ta largoj kete ves?
Komente (1)
2014 Ani (11 vite më parë)
Nuk po mund ta shijoj shtatzenine!
Komente (1)
Albulenë Salihu-beqiri (11 vite më parë)
Rreth pagjumesise pas lindjes
Komente (1)
Deniz Xhoga (11 vite më parë)
Te folurit e femijes
Komente (1)
Arben Neziri (11 vite më parë)
Menyra me e mire per ta pergatitur femijen per udhetimin tim
Komente (1)
Miri E (11 vite më parë)
Sulmet e panikut
Komente (1)
Elif Gashi (11 vite më parë)
Hiperaktiv apo kerkon vemendje?
Komente (2)
Suzi Popa (11 vite më parë)
Si ta pregatis femijen tim per ne çerdhe?
Komente (1)
Sonila Bici (11 vite më parë)
Pse flas naten?
Komente (2)
(11 vite më parë)
Kercas dhembet gjate nates!
Komente (1)
Dorina Limka (11 vite më parë)
Gjumi te foshnjet
Komente (2)
Bebi Bebushi (11 vite më parë)
Vëllaun tim e kafshoi gjarpëri!
Komente (2)
******* Shqipjaa ******* ** (11 vite më parë)
Depresion i pas lindjes apo gjendje normale?
Komente (2)
Albulena Koshtova (11 vite më parë)

/komuniteti