Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/pyet-biologun

Ndikimi i prolaktines se ngritur tek meshkujt
Komente (3)
Megi H (9 vite më parë)
Cilat jane vlerat normale te spermogramit?
Komente (2)
Dori Dori (9 vite më parë)
Rreth analizes se prolaktines
Komente (1)
Be Lina (9 vite më parë)
Spermogrami
Komente (3)
Mozaa Mozaa (9 vite më parë)
Spermogrami i perseritur
Komente (2)
Shahadije Gashi (10 vite më parë)
Reth analizave te spermogramit
Komente (1)
Semi Pasha (10 vite më parë)
Ju lutem me tregoni si te veproj?
Komente (4)
E...d...a... <3<3<3<3<3 (10 vite më parë)
Spermogrami
Komente (3)
Egzona Krasniqi (10 vite më parë)
Rezultatet e spermogrames
Komente (1)
(10 vite më parë)
Spermogrami
Komente (1)
Alea Gashi (10 vite më parë)
Analizat e spermogramit
Komente (1)
Semi Pasha (10 vite më parë)
Semenax
Komente (1)
Lulevera Gashi (10 vite më parë)

/komuniteti