Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/pyet-biologun

Hernia inguinalis lat.dex a shkakton probleme ne testikuj?
Komente (1)
Alea Morina (8 vite më parë)
Levizshmeria e spermes 60%
Komente (1)
Be Lina (9 vite më parë)
Spermogrami
Komente (2)
Jona Jahiu (9 vite më parë)
A mund te kemi nje shtatzani ne menyre natyrale?
Komente (1)
Elda L (9 vite më parë)
Spermiogrami
Komente (1)
Ela-2 E (9 vite më parë)
Raporti i spermogramit
Komente (1)
(9 vite më parë)
Rezultati i analizes
Komente (2)
(9 vite më parë)
Analiza urine java e 27 pas infeksionit urinar
Komente (2)
Djana Djana (9 vite më parë)
Analizat hematologjike
Komente (1)
Zana * (9 vite më parë)
Variokosela
Komente (1)
Dona 2019 (9 vite më parë)
Rezultatet e spermes
Komente (6)
Arta A (9 vite më parë)
Analiza e spermogramit
Komente (1)
Dona 2019 (9 vite më parë)
Rreth preparateve te palestres dhe ndikimit te tyre
Komente (2)
(9 vite më parë)

/komuniteti