Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/pyet-biologun

Reth analizes spermogrami
Komente (3)
Shahadije Gashi (9 vite më parë)
Prolaktina
Komente (1)
Egzona Krasniqi (10 vite më parë)
Me udhezoni rreth alergjise
Komente (1)
Gzim Islami (10 vite më parë)
Rreth analizes se bashkeshortit tim
Komente (3)
Megi H (10 vite më parë)
Analiza e spermogramit
Komente (1)
Vera Prela (10 vite më parë)
Infertiliteti mashkullor
Komente (1)
Bruna Hysa (10 vite më parë)
Infertiliteti mashkullor
Komente (2)
Bruna Hysa (10 vite më parë)
Varikocela
Komente (2)
E...d...a... <3<3<3<3<3 (10 vite më parë)
Rezultati i spermogramit
Komente (1)
Dona Dona (10 vite më parë)
Analiza e spermiogramit
Komente (3)
Selvije Neziri (10 vite më parë)
Ndikimi i ilaceve te epilepsise ne konceptim
Komente (2)
Egzona Krasniqi (10 vite më parë)
Spermogrami
Komente (1)
Egzona Krasniqi (10 vite më parë)

/komuniteti