Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/pyet-biologun

E.coli
Komente (2)
(10 vite më parë)
Rreth vlerave te spermogramit
Komente (3)
Egzona Krasniqi (10 vite më parë)
Asthemozospuma
Komente (2)
Alea Morina (10 vite më parë)
A eshte ngjitese escherichia coli?
Komente (1)
Bardha A (10 vite më parë)
Te dhena mbi varikocelen
Komente (1)
Dori Dori (10 vite më parë)
Inseminim intrauterine (iui)
Komente (1)
Dona Dona (10 vite më parë)
Spermogrami
Komente (1)
Mizi Wait (10 vite më parë)
Urgjent - hepatiti b
Komente (1)
Blerina ???? (10 vite më parë)
Asthenozoospermia, varicocele testis sin.
Komente (1)
Dona Dona (10 vite më parë)
Shenjat te bebet
Komente (1)
Na Sa 1 (10 vite më parë)
Me rekomandoni nje laborator te mire!
Komente (1)
Dori Dori (10 vite më parë)
Rezultatet e spermogramit
Komente (1)
Dona Dona (10 vite më parë)
Spermogrami
Komente (1)
Tina Tinush (10 vite më parë)

/komuniteti