Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/pyet-pediatrin

Sa duhet te kete femiu temperaturen normal?
Komente (1)
Henza Lajqi (9 vite më parë)
Nuk e pi qumeshtin?!
Komente (3)
Ariana Morina (9 vite më parë)
Te folurit e femijes
Komente (2)
Daki N (9 vite më parë)
Esherija koli te vajza
Komente (2)
Elena Ela (9 vite më parë)
Era e keqe gojes
Komente (2)
A. F. (9 vite më parë)
Bebi ka frike kur del!
Komente (2)
Jonilda Lici (9 vite më parë)
Cfare eshte hernia ne kerthize?
Komente (1)
Klotilda Rustemi (9 vite më parë)
Vajzes time 3 vjec i merret goja
Komente (1)
Brikena Ucaj (9 vite më parë)
Ku mund ta vizitoj djalin?
Komente (1)
Klodi Halili (9 vite më parë)
Dhembet te femijet
Komente (2)
Blerta <3 (9 vite më parë)
Pucrra te imeta ne duar dhe kembe
Komente (1)
Lordiana ... (10 vite më parë)
Ushqimi me qumesht formule
Komente (2)
Erlii Ina (10 vite më parë)
Ushqyerja me qumësht
Komente (3)
Fahri Rudari (10 vite më parë)

/komuniteti