Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/pyet-pediatrin

Shurupi sipraktin gjate gjidhenjes
Komente (1)
Dona Dona (10 vite më parë)
Jam shtatzene, kam femijen ne gji
Komente (1)
Nurije Tusha (10 vite më parë)
Bebi 1 muajsh me kolle dhe sekrecione
Komente (1)
Deniz Xhoga (10 vite më parë)
Kapslleku
Komente (1)
Erisa Veliu (10 vite më parë)
Pikat plivit d3
Komente (1)
Nurije Tusha (10 vite më parë)
Rreth fytit
Komente (1)
Arti Klea (10 vite më parë)
Gjakderdhja nga kerthiza
Komente (1)
Linda Jashari (10 vite më parë)
Cilesia e gjirit
Komente (1)
Besiana Xh (10 vite më parë)
Vajza ime 15 muajshe ende nuk ec
Komente (1)
Jeni Hyseni (10 vite më parë)
Pesha e femijes 12 muajsh
Komente (2)
Dafi ... (10 vite më parë)
Ushqimi per foshnjen time
Komente (1)
Arti Klea (10 vite më parë)
Kollitja e vajzes
Komente (1)
Arti Klea (10 vite më parë)

/komuniteti