Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Emra Fëmijësh

Listo emrat sipas alfabetit:

Paraqitja e emrave në mënyra te rastësishme

përdor filtrat më lart për të gjetur emrin e kërkuar

KomirDjalë
MegzonaVajzë
HartinaVajzë
BleronaVajzë
FatbardhaVajzë
VepranDjalë
MalenDjalë
ShegaVajzë
GazmendaVajzë
NgazëllorDjalë
HirosheVajzë
MalësoreVajzë
OlisaVajzë
LulzakDjalë
JumiraVajzë
AnesaVajzë
ArgjendaVajzë
LedarDjalë
DrinazDjalë
ArtorDjalë

/komuniteti