Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Emra Fëmijësh

Listo emrat sipas alfabetit:

Paraqitja e emrave në mënyra te rastësishme

përdor filtrat më lart për të gjetur emrin e kërkuar

LisaraVajzë
DurimDjalë
LaidinDjalë
JorikaVajzë
LavdimeVajzë
MarasheVajzë
ArbanaVajzë
JulindaVajzë
ButëzaVajzë
PrevezaVajzë
ValmoreVajzë
ShpresareVajzë
UrtoshDjalë
MaldritaVajzë
BrerimaVajzë
ShpresimDjalë
LinaVajzë
ViolaVajzë
MuzakinaVajzë
SkerdianDjalë

/komuniteti