Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Emra Fëmijësh

Listo emrat sipas alfabetit:

Paraqitja e emrave në mënyra te rastësishme

përdor filtrat më lart për të gjetur emrin e kërkuar

BukurusheVajzë
TadenaVajzë
UranaVajzë
ZemrakDjalë
BulimaVajzë
DiamantDjalë
DanjanaVajzë
VardonDjalë
DrinorDjalë
ErzaVajzë
JetbardhaVajzë
LavdimeVajzë
BletareVajzë
MarenaVajzë
JetlumeVajzë
GjirokastërVajzë
DajtDjalë
BarenaVajzë
LazrimDjalë
BulinaVajzë

/komuniteti