Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Emra Fëmijësh

Listo emrat sipas alfabetit:

Paraqitja e emrave në mënyra te rastësishme

përdor filtrat më lart për të gjetur emrin e kërkuar

QëndrimeVajzë
ZbukurimDjalë
JelanDjalë
ShndritDjalë
EpikaVajzë
AndikaVajzë
LabinotaVajzë
DushkorDjalë
ShkozaVajzë
NitaVajzë
MirianaVajzë
TrimnorDjalë
BusidDjalë
LekDjalë
MirakeVajzë
DashuriVajzë
MelitaVajzë
LulmaleVajzë
NgazëllorDjalë
LumturiVajzë

/komuniteti