Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Emra Fëmijësh

Listo emrat sipas alfabetit:

Paraqitja e emrave në mënyra te rastësishme

përdor filtrat më lart për të gjetur emrin e kërkuar

KujtimeVajzë
DazinaVajzë
AmisaVajzë
EdonaVajzë
GojartDjalë
BardhyleVajzë
BeltinaVajzë
DashamiraVajzë
RrezeditaVajzë
EdlirianaVajzë
VeranDjalë
PartaVajzë
GranitDjalë
NjomzaVajzë
DritonDjalë
BerzantaVajzë
ArzanDjalë
BujareVajzë
DitlindaVajzë
LoranDjalë

/komuniteti