Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Emra Fëmijësh

Listo emrat sipas alfabetit:

Paraqitja e emrave në mënyra te rastësishme

përdor filtrat më lart për të gjetur emrin e kërkuar

MarigonaVajzë
LirizaVajzë
BedarinaVajzë
BetareVajzë
LuljonaVajzë
UlpianDjalë
LaureshaVajzë
AmforaVajzë
LismorDjalë
BilonjaVajzë
IlirDjalë
ArdianaVajzë
DiamantaVajzë
FlataranDjalë
TrimorDjalë
TeutajaVajzë
MirnisaVajzë
GjergjDjalë
MargilDjalë
NiketaVajzë

/komuniteti