Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Emra Fëmijësh

Listo emrat sipas alfabetit:

Paraqitja e emrave në mënyra te rastësishme

përdor filtrat më lart për të gjetur emrin e kërkuar

ShtatmirDjalë
NaltoreVajzë
HekuranDjalë
LumnorDjalë
GentianDjalë
KaçaVajzë
RrezagDjalë
AlbanoraVajzë
EdonaVajzë
ValëzaVajzë
MilosaVajzë
BardhaboraVajzë
GazmendDjalë
TrimshorDjalë
PladomenDjalë
AdmirDjalë
LumturiVajzë
BallmirDjalë
GranitaVajzë
ZëdliraVajzë

/komuniteti