Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Emra Fëmijësh

Listo emrat sipas alfabetit:

Paraqitja e emrave në mënyra te rastësishme

përdor filtrat më lart për të gjetur emrin e kërkuar

HënaVajzë
BilisDjalë
VullnetmirDjalë
LirikDjalë
PlarentinaVajzë
CurlinaVajzë
GazmadhDjalë
ShkëlqarDjalë
PlahentDjalë
LazrimeVajzë
ÇelditDjalë
VanesaVajzë
NaltoreVajzë
ZanusheVajzë
KosovarDjalë
MirjetaVajzë
GojmirDjalë
LulzanaVajzë
AndamDjalë
YllballDjalë

/komuniteti