Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Emra Fëmijësh

Listo emrat sipas alfabetit:

Paraqitja e emrave në mënyra te rastësishme

përdor filtrat më lart për të gjetur emrin e kërkuar

NaltorDjalë
DukagjineVajzë
JetbardhaVajzë
JelaVajzë
DijanDjalë
GazmendaVajzë
JaniDjalë
MalenDjalë
BruztoreVajzë
ÇiltorDjalë
RiollDjalë
MurrashDjalë
BledarDjalë
BaridaVajzë
ArjanitaVajzë
ÇlirimtareVajzë
BlertaVajzë
BlerosheVajzë
NartaVajzë
MargilDjalë

/komuniteti