Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Emra Fëmijësh

Listo emrat sipas alfabetit:

Paraqitja e emrave në mënyra te rastësishme

përdor filtrat më lart për të gjetur emrin e kërkuar

FlakrimeVajzë
CelDjalë
PelionaVajzë
MaldaVajzë
MaloreVajzë
ZemërdliraVajzë
BenkusheVajzë
JoshanDjalë
GojmirDjalë
LivetaVajzë
LuljetaVajzë
TrëndafileVajzë
BarjetDjalë
GjergjDjalë
MajlindDjalë
SamiraVajzë
ErlisDjalë
ElbunaVajzë
ShkumbineVajzë
DhuntiarDjalë

/komuniteti