Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Emra Fëmijësh

Listo emrat sipas alfabetit:

Paraqitja e emrave në mënyra te rastësishme

përdor filtrat më lart për të gjetur emrin e kërkuar

FatijonDjalë
NiketaVajzë
PetriteVajzë
ArjanaVajzë
IlirianDjalë
MilonDjalë
Mërtir,Djalë
ArsaVajzë
ZhaklinaVajzë
FloreshaVajzë
OlsaVajzë
LumDjalë
ArbenorDjalë
MirvjenaVajzë
MbarjetDjalë
BesnikeVajzë
BallorDjalë
GertaVajzë
NandDjalë
JoniaraVajzë

/komuniteti