Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Emra Fëmijësh

Listo emrat sipas alfabetit:

Paraqitja e emrave në mënyra te rastësishme

përdor filtrat më lart për të gjetur emrin e kërkuar

BorbardhjaVajzë
ButinaVajzë
FisnikeVajzë
DashmireVajzë
LismalDjalë
OrgetaVajzë
AteaVajzë
MbarjetDjalë
ÇapelDjalë
DastidDjalë
BlertushaVajzë
BilisaVajzë
MinazaVajzë
BardhyleVajzë
SkifterDjalë
DritaVajzë
BurimDjalë
MolosiaVajzë
GranitaVajzë
VullnetmirDjalë

/komuniteti