Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Emra Fëmijësh

Listo emrat sipas alfabetit:

Paraqitja e emrave në mënyra te rastësishme

përdor filtrat më lart për të gjetur emrin e kërkuar

FlamurtarDjalë
MargaritaVajzë
YllparDjalë
FatimDjalë
ÇupëlinaVajzë
MirinaVajzë
VokonDjalë
GardalinaVajzë
DardaneshaVajzë
ManareVajzë
AstritDjalë
ArtoraVajzë
VjosaVajzë
BruzinaVajzë
JehonaVajzë
BukurizaVajzë
BardhyleVajzë
JetushDjalë
FloriDjalë
BulinaVajzë

/komuniteti