Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Emra Fëmijësh

Listo emrat sipas alfabetit:

Paraqitja e emrave në mënyra te rastësishme

përdor filtrat më lart për të gjetur emrin e kërkuar

LiroshDjalë
ArbërimaVajzë
BoreaVajzë
GranitaVajzë
KaltrosheVajzë
FoltareVajzë
BatonianaVajzë
DazemaVajzë
DitmiraVajzë
TrodartaVajzë
PlatorDjalë
FiolaVajzë
AnenDjalë
BallezeVajzë
DrilonaVajzë
AudarDjalë
LeonoraVajzë
ThëllëzaVajzë
DhurimDjalë
KushtrimeVajzë

/komuniteti