Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Emra Fëmijësh

Listo emrat sipas alfabetit:

Paraqitja e emrave në mënyra te rastësishme

përdor filtrat më lart për të gjetur emrin e kërkuar

BletareVajzë
DritanaVajzë
SymiraVajzë
YlberoshDjalë
ErmirDjalë
NdrianaVajzë
DiamantDjalë
BilisaVajzë
MirgjineVajzë
MorinDjalë
LabinotDjalë
BardhanjoraVajzë
BesianDjalë
ZëdliraVajzë
LuaneshaVajzë
DranadaVajzë
LabeatanDjalë
BledareVajzë
SijetaVajzë
LirimeVajzë

/komuniteti