Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Emra Fëmijësh

Listo emrat sipas alfabetit:

Paraqitja e emrave në mënyra te rastësishme

përdor filtrat më lart për të gjetur emrin e kërkuar

FletaVajzë
MargjelaVajzë
DashurieVajzë
BatunDjalë
KrenareVajzë
AndetDjalë
BlendaraVajzë
XixëllonDjalë
GëzimtareVajzë
BersenDjalë
GurranDjalë
BletarDjalë
LikanaVajzë
MitareVajzë
EraVajzë
ÇelinaVajzë
DrinoreVajzë
BledoraVajzë
MajlindaVajzë
YllbardhaVajzë

/komuniteti