Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Emra Fëmijësh

Listo emrat sipas alfabetit:

Paraqitja e emrave në mënyra te rastësishme

përdor filtrat më lart për të gjetur emrin e kërkuar

BatonaVajzë
BrerimaVajzë
LulosheVajzë
KelmendDjalë
NderushDjalë
MjaltinaVajzë
ArbërimDjalë
UlpianDjalë
RigelsDjalë
NaresinDjalë
AndikaVajzë
VerjonaVajzë
BilisaVajzë
VoltisaVajzë
DëshirorDjalë
DushkorDjalë
MaldaVajzë
VullnetmirDjalë
JunildaVajzë
HartinaVajzë

/komuniteti