Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Emra Fëmijësh

Listo emrat sipas alfabetit:

Paraqitja e emrave në mënyra te rastësishme

përdor filtrat më lart për të gjetur emrin e kërkuar

MermaVajzë
JelaVajzë
PëllumbDjalë
PrevezaVajzë
LuftimDjalë
DallëndysheVajzë
NderbardhaVajzë
LisaraVajzë
JunildaVajzë
FlakaVajzë
BardheshaVajzë
DitbardhDjalë
BatunaVajzë
BlatDjalë
SkerdilaidDjalë
BenDjalë
GazlindDjalë
GjinDjalë
MalësoreVajzë
YlbereVajzë

/komuniteti