Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Emra Fëmijësh

Listo emrat sipas alfabetit:

Paraqitja e emrave në mënyra te rastësishme

përdor filtrat më lart për të gjetur emrin e kërkuar

GëzimjetaVajzë
BesianaVajzë
PregonDjalë
YlberorDjalë
LaidanaVajzë
GazllimDjalë
BjeshkoreVajzë
LuftimDjalë
ArbëriaVajzë
BurilaVajzë
ShkumbineVajzë
PrevezaVajzë
KomirDjalë
RilindaVajzë
FlorizaVajzë
SikanDjalë
MikloreVajzë
NadiDjalë
LirimeVajzë
SaprinaVajzë

/komuniteti