Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Emra Fëmijësh

Listo emrat sipas alfabetit:

Paraqitja e emrave në mënyra te rastësishme

përdor filtrat më lart për të gjetur emrin e kërkuar

BesmirjaVajzë
GurnanDjalë
MirgjenDjalë
KanushaVajzë
DritonDjalë
DorargjendaVajzë
GazlindaVajzë
DiturakDjalë
SynarDjalë
BrikendaVajzë
ZemërdliraVajzë
BukurusheVajzë
ErzenDjalë
TrëndafileVajzë
NaresinaVajzë
MaltonaVajzë
KomnenaVajzë
AndinDjalë
BorimeVajzë
MitarDjalë

/komuniteti