Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Emra Fëmijësh

Listo emrat sipas alfabetit:

Paraqitja e emrave në mënyra te rastësishme

përdor filtrat më lart për të gjetur emrin e kërkuar

LedianDjalë
DazetaVajzë
PirroDjalë
DijaVajzë
ÇupëlinaVajzë
JamarbDjalë
DrinushaVajzë
BesmiraVajzë
VioletaVajzë
SentonaVajzë
VilëzaVajzë
LuftimDjalë
ErshelDjalë
ArgjendDjalë
BatushDjalë
DëshirDjalë
LazroreVajzë
BukureshaVajzë
BerginaVajzë
ArmindaVajzë

/komuniteti