Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Emra Fëmijësh

Listo emrat sipas alfabetit:

Paraqitja e emrave në mënyra te rastësishme

përdor filtrat më lart për të gjetur emrin e kërkuar

ShpëtimDjalë
LulasheVajzë
MalësoreVajzë
EliraVajzë
ArtDjalë
GazmoreVajzë
PladomenDjalë
GazmiraVajzë
BledataVajzë
BesartaVajzë
GeldonaVajzë
GazmimeVajzë
PerestaVajzë
VidushDjalë
NgadhënjimDjalë
RilindDjalë
PirustianDjalë
GazmendaVajzë
ShpresimDjalë
HimaraVajzë

/komuniteti